Információk iskolánkról:
Iskolánk a Kossuth Lajos utca irányából nézve

Címünk:

9400 Sopron, Ferenczy János utca 1.

Levélcím: 9400 Sopron, Pf. 3.

Telefonszámaink:

 

Telefon Iskolatitkár: (36) 99/312-246

Telefon / FAX: (36) 99/ 312-220

Telefon Porta: (36) 99/ 349-015

E-mail címünk:

 

gardonyi@sopron.hu

 

OM azonosítónk:

030506

 

Pályázataink

 

 

 

A TIOP-1.1.1-07/1-2008-1167 azonosítószámú pályázat:

 

a pályázat keretében Sopron önkormányzati intézményei 165 074 650,- Ft összköltségű támogatásban részesültek digitális tanítás - digitális tanulás - tanulói kompetenciafejlesztés céljából.
Az intézményünkben is megvalósult fejlesztés keretében 32 iskolai PC csomag és 10 tantermi csomag került beszerzésre. Iskolánkból 15 pedagógus vett részt a berendezések tanórai alkalmazására felkészítő továbbképzésen.

 

TÁMOP-3.1.5-09/A-2-2010-0342 - Pedagógusképzések a soproni Gárdonyi Géza Általános Iskolában

 

 

 

HATÁRTALANUL! pályázat:

 

Iskolánk a HATÁRTALANUL! program keretében meghirdetett Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek pályázaton 959 620 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.
A HATÁRTALANUL! program célja a külhoni magyarsággal kapcsolatos ismeretek bővülésének elősegítése. A támogatási összeg az utazásra és a szállásköltségre fordítható.
Projektünk címe: Pünkösdi hagyományok a Bácskában – örökségünk nyomán a Délvidéken
Utazásunk időpontja: 2015. május 28 – június 1.
Utazó tanulók száma: 40 fő + 4 kísérő (7.a és 7.b osztályok)
Tervezett útvonal: Sopron – Kelebia – Szabadka – Bácskossuthfalva – Kishegyes – Újvidék – Pétervárad – Óbecse – Zenta – Palics - Sopron
Szállás: Kishegyes

Határtalanu!

 

 

 

 

Teljes körű Iskolai Egészségfejlesztési program:

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Szülők!


Valószínűleg Önök is érezték már, hogy gyermekeink életébe egyre nehezebben illesztünk bele sok mozgással együtt járó, a friss levegőn, napfényben végzett tevékenységeket, ellenben hajlamosak vagyunk ott ragadni a televízió vagy más képernyők előtt, miközben esetleg még össze-vissza eszünk és iszunk kevésbé egészséges dolgokat.
Jól tudjuk, nem elég a család elhatározása és hozzáállása, hiszen gyermekeink nevelésének meghatározó része az iskolához kötődik. Ezért indította útjára a Magyar Állam az Európai Unió Szociális Alapjának támogatásával a Teljes körű Iskolai Egészségfejlesztési programot, amit az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI) a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal (KLIK) közösen valósít meg az ország 18 megyéjében, 288 iskola és 30 000 tanuló részvételével.
Teljes körű Iskolai Egészségfejlesztési program célja, hogy a felnövekvő generációk mind tájékozottabban, tudatosabban, figyelmesebben, többet törődjenek magukkal, és hosszú, egészséges életük legyen.
A Soproni Tankerületben kiválasztott két iskola a fertődi általános iskola és a mi iskolánk.
Az elkövetkezendő fél évben intézményi programjainkat ennek figyelembevételével szervezzük meg. Tanítványaink számára színes és gazdag programokat kínálunk, melynek keretében hallanak tanulóink:

Részesei lesznek:

A program keretében iskolánk 2 850 000 Ft eszköztámogatásban részesül.
Ezek a programok a délutáni szabadidőben és szombatonként valósulnak meg. (A szombati részvétel minden tanulót a félév folyamán max. 1 alkalommal érint).
EZEN PROGRAMOK IDŐPONTJÁT MÁR ISMERJÜK ÉS A JÖVŐ HÉT FOLYAMÁN TERVEZHETŐSÉG ÉRDEKÉBEN KÖZÖLNI FOGJUK A TANULÓKKAL.
EZEKEN A PROGRAMOKON A MEGHATÁROZOTT TANULÓLÉTSZÁMOT BIZTOSÍTANUNK SZÜKSÉGES.
KÉRJÜK A TISZTELT SZÜLŐKET, HOGY CSALÁDI PROGRAMJAIKAT ENNEK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL SZERVEZZÉK!! EZZEL TÁMOGATJÁK ISKOLÁNKAT A PROGRAM SIKERES MEGVALÓSÍTÁSÁBAN.
Amennyiben a tanulói részvételt nem tudjuk biztosítani, a pályázati támogatást vissza kell fizetni.

 

Gárdonyi Géza Általános Iskola Sopron

Ugrás a lap tetjére