Információk iskolánkról:

A SOPRONI GÁRDONYI ISKOLÁÉRT ALAPÍTVÁNY

Az alapítvány célja:

Az alapítónak az alapítvány létrehozásával elérni kívánt célja az, hogy az alapítványba befolyó pénzeszközökkel és egyéb támogatásokkal segítse a Gárdonyi Géza Általános Iskolában tanuló fiatalokat, valamint az önhibájukon kívül hátrányos helyzetben lévő diákokat.

Segítse a tanulók kulturális, sport és szabadidős tevékenységét, az iskola tárgyi feltételeinek, felszereléseinek bővítését és a hátrányos helyzetű, tehetséges tanulók támogatását. Tegye lehetővé azon tanulók jutalmazását, akik tevékenységükkel az iskola hírnevét öregbítik.

Az alapító az alapítványt nyitottnak tekinti.

Az adományokkal mind a hazai, mind a külföldi magánszemélyek, jogi személyek és nem jogi személyiségű társaságok, társadalmi szervezetek, egyesületek csatlakozhatnak, amennyiben egyetértenek az alapítvány céljaival és ezen szándékukat, mely a fölajánlott összeget is tartalmazza közlik a kuratóriummal. Csatlakozás történhet pénzbeli és természetbeli adományokkal, valamint vagyonrendeléssel.

 

AZ ALAPÍTVÁNY KURATÓRIUMA

 

Az alapítvány számlaszáma:

11996004-02208527

------------------------------------------

1%

Amennyiben adója 1%-áról alapítványunk javára kíván rendelkezni, a rendelkező nyilatkozaton az alábbi adatokat tüntesse fe:

 

Az alapítvány adószáma:

18534458-1-08

Neve:

A Soproni Gárdonyi Iskoláért Alapítvány

 

 

 

 

Gárdonyi Géza Általános Iskola Sopron

Ugrás a lap tetjére